Partridge Sessions Nedir?

Partridge Sessions Nedir?

 




Sitemiz ve işleyişimiz hakkında dışarıdan alınan görüşlere göre bir karmaşa mevcut. Bu karmaşayı sonlandırmak ve anlaşılabilir hale gelmek için çektiğimiz programlara isim verdik. GFS aslında sizler için bir televizyon kanalı rolünü üstleniyor. Buna böyle bakarken kanalımız içindeki çeşitliliği anlamak zor olmayacaktır. Ancak günümüz kullanıcılarının okuma alışkanlığının azalması ve bunun gibi açıklayıcı paragrafları geçmeleri sebebi ile kanal sanki bir kaos içindeymiş gibi görünüyor. Bu yüzden televizyon kanalımız GFS'ye 3 yeni dizi getirdik.


Partridge Sessions - Cold Turkey Records - Carsice Concerts


  • Partridge Sessions: En klasik tema ile ev studiomuzda çektiğimiz videoları kapsıyor. Ancak eskiden farklı olarak artık twitch, musixen, youtube, instagram gibi platformlarda canlı yayınlanacak. Bu canlı kayıtlar toplam 4-6 şarkı ile tamamlanacak. Konserler parça parça veya isteğe göre tamamen youtube sayfamıza aktarılacak. Bu çekimler Partridge Sessions dizisi altında yer alacak.
  • Cold Turkey Records: Klip, dışarı çekim, storyline'a sahip çekimler, özgün şarkılar ve kayıt imkanlarının en yüksek seviyede tutulduğu programa verilen isim. Bu videolar sürekliliği korumakta zorlansa dahi kanal için en çok reklam ve tecrübe kazandıracak videolardır.
  • Carsice Concerts: İsminden de anlaşıldığı üzere konserleri, sahne performans kayıtlarını baz alır. Ses sistemimiz ve kameralarımızca çektiğimiz şehirlerin gece hayatını barındıran dizidir.


    Logolar Open.ai Dall-e 2 kullanılarak royalty-free kullanıma sunulmuştur. Özgündür. 2023 itibari ile kayıtlarımızdan faydalanan grupların çekim anlaşmaları güncellenmiş ve yeni bazı kurallar getirilmiştir. Çekim için başvuracak herhangi bir sanatkar bu güncellemeleri biliyor olarak kabul edilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Next PostSonraki Kayıt Previous PostÖnceki Kayıt Ana Sayfa