Solfasol - GFS Medya TV Programı

Solfasol - GFS Medya TV Programı

 





 Ankara bağımsız gazetesi Solfasol'un yardımları ile yürüttüğümüz, ülkemiz müzisyenlerinin sorunlarını ele alan sohbet programımızın ilk 10 bölümü bir süre sonra Solfasol.tv üzerinden seyirciye ulaşacak. Çekimlerin henüz devam ettiği programımızda Ankara il sınırları içerisinde Müzisyen - İşletme Sahibi (Canlı Müzik Yaptıran) - Seyircilere ihtiyaç duymaktayız. Sizler de müzik adına konuşacak şeylerim var diyorsanız, 05416328003 üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz. 

Konu

 Ankara, müzisyenleri baz alındığında CV'si hayli kabarık bir şehirdir. Düşünebileceğiniz çoğu müzisyen ya Ankara'da büyümüş ya da Ankara'dan yolu geçmiştir. Peki geçmişi bu denli zengin ve imkanı bol olan şehrin yıllar içinde özelliklerini kaybetmesine ne sebep olmuş olabilir?


 Program 10'luk seri bölümleri ile oluşup her bölüm farklı kesimlerden insanlar ağırlanır. Katılımcıların ortak noktası müziktir ve sadece müzik adına konuşulacaktır. Müzisyenlerin "Müzisyenlerce" gördüğü problemler Müzisyen - Hobi Müzisyeni katılımcıları ile konuşulacakken, müzik sektöründe önemli söz sahibi olan işletme sahipleri ve seyirciler müzisyen tercihlerini neye göre yaptıklarını anlatacaklar. Müzisyenlerin hayat standartları ve mesleki zorlukları program takipçilerine aktarılmaya çalışılıp, belirli bir kesim için farkındalık oluşturmak amaçlanmaktadır. Programın konu aldığı herhangi bir türde ırkçılık, ayrımcılık, siyaset BULUNMAMAKTADIR. Programlar Müzisyenlerin mesleki zorluğunu birçok kesim tarafından yorumlanma şeklini deşifre edecek ve gelecek müzisyenler için bir kaynak niteliğinde olacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Next PostSonraki Kayıt Previous PostÖnceki Kayıt Ana Sayfa