Özel İçerikler - Exclusive Contents

Özel İçerikler - Exclusive Contents




Hiçbir yerde göremeyeceğiniz içerikler "Odysee" sayfamızda! GFS ekibi olarak Patreon, Youtube ve nice platformlarda hesap sahibiyken Odysee bizlere yeni bir umut sağladı! Bu linkten siteye kayıt olup bizlere destek olabilirsin: https://odysee.com/$/invite/@GrandFlexStudio:0

Bilmeyenler için Odysee;

 "Odysee, LBRY (Library) şirketi tarafından geliştirilen, YouTube, Vimeo ve DailyMotion gibi bir video platformudur. Blockchain teknolojisini arkasına alan platform bağımsız ve özgür bir ortam yaratmak adına kullanıcılara sunulmuş durumdadır. Odysee, başlangıçta sıradan bir video platformu gibi görünse de aslında bir nevi içerik marketidir. Odysee platformunda kanal oluşturabilmeniz için LBRY Credits’e ihtiyacınız bulunmaktadır. Başlangıçta LBRY Credits’i satın alabilir veya sistemde yer alan videoları izleyerek kazanabilirsiniz. Platform üzerinde kanalınızı kurup, videolarınızı yükledikten sonra da videolarınız üzerinden daha hızlı bir şekilde LBRY Credits kazanmaya başlıyorsunuz. Yeni video platformunda 3 çeşit kredi kazanma yöntemi bulunuyor. Bunlardan ilki video izlenme başına kazanılan LBRY kredileri. İzlenme başına kazanılan LBRY krediler bir çok değişkene bağlı olduğu için net bir kazanç hesabı yapılamıyor. Ayrıca video izlenme başına kazanç için de topluluğun belirlediği bazı şartlar bulunuyor. Diğer LBRY Credits kazanma yöntemi ise bahşiş. Videonuzu izleyen kişiler aynı YouTube’da beğeni atar gibi, Odysee üzerinden video yaratıcısına LBRY kredileri ile bahşiş verebiliyor. Üçüncü para kazanma yöntemi ise LBRY kredi ödüllü site içerisindeki tanıtım kampanyaları. Bahşiş ve tanıtım kampanyaları üzerinden LBRY Credits kazanma süreci tüm kullanıcılar için geçerli olsa da, izleme başına kazanç elde edebilmek için topluluğunun bazı şartları bulunuyor."

Ekibimiz videolardan sağlayacağı geliri crypto piyasasında denemeye karar verdi. Odysee başlangıç için çok kullanıcı dostu bir arayüz sağlıyor. Stok olarak çektiğimiz ve kimsenin daha önce görmediği tüm çekimlerimizi burada Patreon ve diğer platformların aksine  bedava seyirciye sunacağız. https://odysee.com/$/invite/@GrandFlexStudio:0 üzerinden yapacağınız üyelik işlemi ile yükselmekte olan yeni sosyal medyaya katılabilir ve bizlere destek olabilirsiniz. 

0 yorum:

Yorum Gönder

Next PostSonraki Kayıt Previous PostÖnceki Kayıt Ana Sayfa