Çekim Programları

Çekim Programları


GFS Media ekibince desteklenen müzisyenler artık GFS dışında studiolarda da kayıt alabilecek ve aynı şekilde GFS yayın organlarında paylaşılabilir olacak.

Grand Flex Studio (Bahçelievler - Ankara)

Sanatçıları için tamamen ücretsiz ve gönüllü bir proje sürdüren GFS ekipmanlarının kullanımını hala ücretsiz olarak sağlamakta. 3 alt başlıkta inceleyebileceğiniz Grand Flex Studio Programı sizlere dışarı alanda, GFS ev studiolarında veya sahnelerinizde çekim sağlayabilir. Programlarda Grand Flex Studio seçerseniz zorunlu bir fiyatlandırma ile karşılaşmazsınız. Tercihen yaptığınız ödeme ise tamamen kendi video reklamınıza aktarılır.
Bu 3 alt program hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak için linki takip edin:
3 Alt Program | Grand Flex Studio


Mirage Studioları (Kızılay Ankara)

Mirage Studioları Ankara'nın en köklü studiolarından biri olup ses işçiliği ve ekipmanları öne çıkmaktadır. Müzik dünyasından Batu Akdeniz, Yaşlı Amca, Dr.Skull gibi dev isimleri ağırlamış ve albüm kayıtlarını üstlenmiştir. Mirage fiyat politikasında Studio ekipmanlarınca kayıt alınması ücretleri ile tamamen GFS Media ekibi ekipmanlarınca sadece saatlik oda kiralamaya dayanan bir kayıt sürecinin ücretleri farklılık gösterir. Programlarda Mirage seçildiği halde aktarılan ücret tamamen Mirage Studiolarına iletilecektir.

LoF Studioları (Gaziosmanpaşa Ankara)

Leap of Faith studioları bir homestudio teması sahiplenip bizlere özgü bir çalışma ortamı sağlıyor. Fiyat politikaları sadece ses işçiliği ve program kiralama üzerinden olacağını belirten Sean Ergun bu eşsiz tema da sizleri ağırlamaya hazırlanıyor. Ayrıca LoF Studiolarında kayıt alacak gruplar Sean Ergun desteği ile başta Speakeasy ve Up Town olmak üzere Ankara'da birçok mekanda performans sergileme şansı yakalayacak. Programlarda LoF Studioları seçildiği halde aktarılan ücret tamamen Lof Studiolarına iletilecektir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Next PostSonraki Kayıt Previous PostÖnceki Kayıt Ana Sayfa