Youtube Ortaklığı

Youtube Ortaklığı

 


GFS birçok sanatçının destekleriyle her geçen gün büyüyerek günümüze gelmiştir. Kanalın yegane amacı birçok yerde belirtildiği gibi lokal sanatçıları tek çatı altında toplamaktır. Bu işi maddi yönden bir çıkar gözetmeden yürütüyorken Youtube'da büyümeyi hedefleyişimiz yıllar içinde bizleri çekimler öncesi sözleşme yapmaya mecbur kıldı. Tüm iyi veya kötü deneyimlerimizden ötürü bir sanatçı tarafımızca bir çalışmaya katılacak ise Formlarda belirtilen "Maddi Amaç Gütmeyen" sözleşmemizi onaylamalı ve kurallara uymalıdır. Aksi halde Formlarda da belirtildiği üzere kayıtları silinecek ve ilgili üyelerle tekrar herhangi bir iş ortaklığı yapılmayacaktır. Kurallara uyulmayarak videoları silinen ve iş ortaklığı bitirilen sanatçılar herhangi bir yol ile kaydettikleri GFS videolarını paylaşmaları durumunda Sosyal medya destek ekipleri ve yasal süreçler ile videonun kaldırılması için yetkili mecralara şikayet edileceklerdir. Kanalın misyonlarından biri batılı müziği yaşatmak üzerinedir. Haliyle kanalda doğulu müziğe yer verilmemektedir. Ancak kayıt almak isteyen tüm sanatçılar başka bazı kurallar dahilinde ekiplerimizce kayıt edilebilir. Bu videolar GFS Youtube başta olmak üzere GFS'ye ait herhangi bir sosyal mecrada paylaşılmaz. Ayrıca bu videolara GFS logo koymaz. 

 GFS her zaman dinamik enerjisini koruyarak yeni kişilerle tanışmayı iple çekiyor. Eğer bizlerle bir anın olsun istiyorsan bu linkten formu doldurup bize yollayabilirsin.


https://forms.gle/rfTAnf3PQkiqskyA9


Youtube paylaşımları ile ilgili bilinmesi gerekenler

  •  Youtube ortaklığı sizleri maddi herhangi bir ortaklığa dahil etmez
  • Youtube'da yayınlanacak videonuzun kontrolü GFS'nin elindedir.
  • Youtube'dan videonuz üzerinden kazanılacak maddi kazanç GFS'ye aittir.
  • Youtube ortaklığı için doldurulan form sadece bir video için geçerlidir. İleride tekrar kayıt alınması istenmesi durumunda formun en güncel hali yeniden doldurulmalıdır.
  • Youtube'da yayınlanacak videonun beğenilmemesi durumunda kaldırılması mümkün değildir.
  • Video yayınlandıktan sonra sadece GFS ekiplerince gerekli görüldüğü halde kaldırılabilir. 

0 yorum:

Yorum Gönder

Next PostSonraki Kayıt Previous PostÖnceki Kayıt Ana Sayfa